Partnerji

Ob izbiri menija "Parnterji" nas aplikacija prestavi v oddelek, kamor bomo vpisovali vse kar se tiče naših poslovnih stikov. Naša aplikacija je ena redkih, ki loči med Poslovnimi stiki in kontakti. Včasih je meja med njimi res mogoče zabrisana, a to le do trenutka, ko to razmejitev potrebujemo.

Kakšna je torej razlika me poslovnimi stiki in kontakti?

Poslovni stiki so vsa podjetja pa tudi fizične osebe s katerimi imamo posloven odnos. Posloven odnos se v tem primeru nanaša na tako ali drugačno sodelovanje, ki ga navadno zavedemo s tako ali drugačno listino. Če povzamemo - če želimo nekomu izdati račun, ali pa nekdo izda račun nam ga vpišemo med poslovne stike.

In čemu potem služijo kontakti?

Ko komuniciramo s podjetje ponavadi ne govorimo s podjetjem pač pa z njihovimi zaposlenimi. Vsakdo izmed njih ima svojo funkcijo v podjetju, svojo telefonsko številko, svojo elektronsko pošto in če je v podjetju zaposlenih več ljudi nam na samem poslovnem stiku kaj hitro zmanjka prostora za vse kontaktne informacije. Tako vse take stike zapišemo v kontaktne osebe in jih povežemo na podjetje kamor spadajo.
Na tak način lahko osebo, ki se prezaposli elegantno premaknemo na drug poslovni stik, hkrati pa ne izgubimo vseh koristnih kontaktnih in drugi osebnih informacij. V kolikor pa imamo omogočen sistem registracije na spletni strani pa se tudi uporabniške nastavitve (uporabniška imena in gesla) vedno vežejo na kontaktno osebo.
Pa še eno prednost ima tako vpisovanje. Če želimo uporabljati tržni modul, lahko tako na lažji način ločimo katera reklamna sporočila bo dobila znotraj podjetja računovodkinja in katera pa recimo direktor. Hkrati pa pridobimo tudi množico dodatnih kontaktnih informacij, ki so v poslovnem svetu še kako pomembna.