Dostop do aplikacije

Aplikacija brez uporabnikov, bi bila dokaj nesmiselna zadeva, zato se je naprej potrebno poskrbeti, da vsi zaposleni v podjetju, ki bodo uporabljali aplikacijo, dobijo svoj dostop.

Poslovni stiki

Poslovni stiki so navadno podjetja s katerimi smo v poslovnem odnosu. V kolikor pa poslujemo s fizičnimi osebami, pa tudi te postanejo naši poslovni stiki, saj so na njih vezane finančne listine.
Po kliku na meni »POSLOVNI STIKI« v pokončnem meniju na levi strani se prikaže seznam poslovnih stikov. 

Bančni izpiski

Za vodenje poročil o plačilu izdanih in prejetih računov znotraj aplikacije InMaster moramo ob plačilu tudi zapreti. To naredimo z bančnimi izpiski.

Večjezičnost ali geolokacije artiklov

Aplikacija nam omogoča tudi večjezičnost trgovine, ki ne pomeni, da je potrebno narediti povsem novo trgovino, ampak je potrebno le nekaj nastavitev, ki jih izvede administrator aplikacije. Naša odločitev je le katere države oziroma jezike bomo v naši ponudbi vključili.

Kreiranje plačilih nalogov

Aplikacija omogoča izvoz knjiženih nabavnih računov v formatu, ki omogoča uvoz le teh v banko. S tem nam je prihranjeno ponovno prepisovanje faktur v bančno aplikacijo. Predizpolnjeni podatki - Poslovni stiki in knjiženi nabavni računi.

Dobropis ali stornacija?

Vsem se je že zgodilo, da smo se zmotili pri izpolnjevanju računa,ali pa da nam je stranka zaradi te ali one napake račun zavrnila. Na voljo sta dva postopka, ki jih aplikacija inMaster seveda podpira.

Opomniki

Načrtovanje časa in nalog je ne le koristno, pač pa v današnjem svetu tudi nujno potrebno. Lepo je, da ima človek vse svoje načrte v glavi, a se žal zaradi preobremenjenosti hitro naredi, da nam ti načrti občasno čisto nekontrolirano popadajo ven. V takih primerih so razni koledarji več kot dobrodošli.

Izdelava produktov - delovni nalog

Kako preko delovnih nalogov do svojih produktov po FIFO metodi, si poglejte v tem delu navodl

Inventura

Vodenje zalog s seboj prinese tudi neizbežno neprijetnost - inventura. InMaster podpira vodenje zalog, zato obstaja tudi modul za inventuro. V nadaljevanju je razložen postopek.