Prenos PS in KO med naročnike novic

Nekateri podatki, ki jih vnesemo v aplikacijo, se lahko kasneje uporabljajo na različne načine. Najbolj vsestranska modula sta zagotovo »poslovni stiki« in »kontaktne osebe«. Te lahko z lahkoto prenesemo tudi med naročnike ter jih glede na oznake in lastnosti, ki smo jim jih določili, porazdelimo v smiselne skupine.

Lastnosti artiklov

Lastnosti artiklov so tiste informacije o artiklih po katerih se le-ti razlikujejo med seboj. Lastnosti se seveda določajo glede na ponudbo artiklov, zato so za vsako aplikacijo specifične in se jih določi po potrebi.

Periodično izdajanje listin

V kolikor naše poslovanje temelji na periodičnem (mesečnem, tromesečnem, letnem...) izdajanju računov, lahko aplikacijo pripravimo tudi do tega, da take račune pripravi sama. Potrebno jih je samo pregledati, sknjižiti in poslati. Predizpolnjeni podatki - Poslovni stiki in Storitve.

Pošiljanje računov na e-naslove

Ponudbe, predračune pa tudi knjižene račune lahko pošiljemo stranki na mail tudi direktno iz aplikacije. Predizpolnjeni podatki - Poslovni stiki in ponudbe, predračuni ali knjiženi računi.

Splošni šifranti

Splošni šifrati so namejeni vsem izbirikom, ki se v aplikaciji pojavljajo na več različnih koncih in jih lahko smiselno dopolnjujemo skozi uporabo aplikacije.

Inventura - Štetje artiklov

Vsi, ki delamo z zalogo se redno srečujemo tudi z inventuro, ki nam navadno povzroča kar nekaj sivih las. Vsaka inventura se začne s štetjem.

Partnerji

Ob izbiri menija "Parnterji" nas aplikacija prestavi v oddelek, kamor bomo vpisovali vse kar se tiče naših poslovnih stikov. Naša aplikacija je ena redkih, ki loči med Poslovnimi stiki in kontakti. Včasih je meja med njimi res mogoče zabrisana, a to le do trenutka, ko to razmejitev potrebujemo.

Naročniki e-novic

Naročniki elektronski novic se v aplikacijo dodajajo na več različnih načinov.

Prvi način je, da se naročnik na novice prijavi preko obrazca na spletni strani. 

Drugi način je, da naročnika dodamo dodamo iz tabele že obstoječih kontaktov oziroma poslovnih stikov

Artikli

Artikli so osnova za materialno poslovanje preko aplikacije InMaster. Od preprostega nakupa in prodaje artiklov, do vodenja blagovnih zalog in zapletenega urejanja komisijskih skladišč - za vse to pa v prvi vrsti potrebujemo artikle.