Opravila

Vse naše življenje se vrti okoli opravljanja različnih nalog, tako v službi kot doma - s pomočjo naših opravil pa se da te naloge prav lepo organizirati tako, da nam ostane čas tudi za zabavo.

Prodajna področja

Prodajna področja so znotraj podjetja dogovorjena področja, po katerih lahko razdelimo poslovne stike in s tem tudi naše komercialiste, ki so zadolženi zanje.

Koledar

Koledar nam omogoča lep grafičen pregled našega dela in dela naših zaposlenih. Na koledarju se prikazujejo vsa opravila, ki imajo vpisan predviden ali dejanski začetek in konec izvajanja razen, če na opravilu ni posebej določeno, da se ne prikazuje v koledarju.

Občine

Šifrant občin je namenjen le temu, da občin ni potrebno ves čas vpisovati na roke. Slovenske občine so že v osnovi dodane v aplikaciji, seveda pa jih lahko uporabljamo tudi za okraje oziroma druge geopolitične razdelitve drugih držav. Vpiše se le šifra in ime občine.

Poročila

Poročila nam pomagajo, da se malce lažje prebijemo skozi vse podatke, ki jih pridno shranjujemo v aplikacijo.

Oddaja računov na UJP-portal

Z letom 2015 se je javna uprava poenotila na področju prejemanja računov. Vse račune moramo od začetka leta oddajati preko njihovega portala UJP. To lahko naredimo tudi z našo aplikacijo. Predizpolnjeni podatki - Poslovni stiki, knjiženi prodajni računi in certifikati.

Stopnje pregleda lokacij

Pri proizvodnem ali prodajnem postopku potrebujemo pred porabo / prodajo artikel pregledati in oceniti njegovo ustreznost. Stopnje pregleda so namenjene določitvi tem stopnjam.

Kako poslati e-novico?

Vsi se strinjamo, da je obveščanje strank preko elektronske pošte v današnjem času neobhodno. Na tem mestu pa vas bomo opozorili na kaj je potrebno biti pozoren preden pošlješ novico iz aplikacije InMaster.

Uporabniške serijske številke

V podjetjih, ki se ukvarjajo s proizvodnjo, a jim njihove končne izdelke tržijo zunanji, s pogodbo vezani poslovni partnerji, lahko za vsakega izmed njih pripravimo svoj set serijskih številk s katerimi označimo vsak artikel, ki ga tej pogodbeni stranki izdelamo.