Opravila

Vse naše življenje se vrti okoli opravljanja različnih nalog, tako v službi kot doma - s pomočjo naših opravil pa se da te naloge prav lepo organizirati tako, da nam ostane čas tudi za zabavo.

Regije

Šifrant regij je namenjen le temu, da jih ni potrebno ves čas vpisovati na roke. Slovenske regije so že v osnovi dodane v aplikaciji, seveda pa jih lahko uporabljamo tudi za okraje oziroma druge geopolitične razdelitve drugih držav. Vpiše se le ime regije in izbere državo kateri regija pripada.

Dobropis ali stornacija?

Vsem se je že zgodilo, da smo se zmotili pri izpolnjevanju računa,ali pa da nam je stranka zaradi te ali one napake račun zavrnila. Na voljo sta dva postopka, ki jih aplikacija inMaster seveda podpira.

Naročniki e-novic

Naročniki elektronski novic se v aplikacijo dodajajo na več različnih načinov.

Prvi način je, da se naročnik na novice prijavi preko obrazca na spletni strani. 

Drugi način je, da naročnika dodamo dodamo iz tabele že obstoječih kontaktov oziroma poslovnih stikov

Splošni šifranti

Splošni šifrati so namejeni vsem izbirikom, ki se v aplikaciji pojavljajo na več različnih koncih in jih lahko smiselno dopolnjujemo skozi uporabo aplikacije.

Oddaja računov na UJP-portal

Z letom 2015 se je javna uprava poenotila na področju prejemanja računov. Vse račune moramo od začetka leta oddajati preko njihovega portala UJP. To lahko naredimo tudi z našo aplikacijo. Predizpolnjeni podatki - Poslovni stiki, knjiženi prodajni računi in certifikati.

Izdelava produktov - delovni nalog

Kako preko delovnih nalogov do svojih produktov po FIFO metodi, si poglejte v tem delu navodl

Ukazna vrstica

Skoraj vsaka forma znotraj aplikacije je na vrhu strani opremljena z enako ukazno vrstico in z enakimi funkcionalnostmi, ne glede na to, na kateri formi oziroma v katerem modulu se nahajamo. So pa vse funkcionalnosti vezane tudi na pravico, tako da se zgodi, da ne vidimo vseh ukaznih gumbov, če nimamo ustreznih pravic.

Čakajoča (flip-flop) opravila

Čakajoča oziroma ljubkovalno flip-flop opravila se namenjena komunikaciji med dvema uporabnikoma aplikacije preko opravil. Vsak odgovor se ob shranitvi nemudoma prenese od enega do drugega uporabnika in obratno.