Kako dodati B2B kupca v aplikacijo InMaster?

Za dostop do B2B trgovine potrebujemo vse tri gradnike, ki se vežejo na stranke.

  • Poslovni stik
  • Kontakt
  • Uporabnik

Delo s čitalcem

Delo s čitalcem je, ne samo lažje pač pa tudi hitrjše - in ker se inMaster vedno trudi za vas, se je hitro povezal tudi s to napravo

Opomniki

Načrtovanje časa in nalog je ne le koristno, pač pa v današnjem svetu tudi nujno potrebno. Lepo je, da ima človek vse svoje načrte v glavi, a se žal zaradi preobremenjenosti hitro naredi, da nam ti načrti občasno čisto nekontrolirano popadajo ven. V takih primerih so razni koledarji več kot dobrodošli.

Dokumenti

Dokumenti so v vsakem podjetju sila občutljiva zadeva. Če smo že prestopili v svet sodobnih tehnologij in bi radi prehranili kako drevo ali hektar, moramo začeti vse dokumente shranjevati v elektronski obliki. In seveda InMaster aplikacija ponuja tudi to.

Mape dokumentov

Dokumentacijo, ki jo vodimo v aplikaciji InMaster, lahko organiziramo po različnih mapah, ki jih opredelimo in nastavimo na tem mestu.

Davčne blagajne

V kolikor želimo uporabljati aplikacijo tudi za davčno blagajno morate o tem obvestiti skrbnika vaše aplikacije.
Posredovati mu morate namensko potrdilo FURS-a in podatke o »lokaciji blagajne«.

Inventura

Vodenje zalog s seboj prinese tudi neizbežno neprijetnost - inventura. InMaster podpira vodenje zalog, zato obstaja tudi modul za inventuro. V nadaljevanju je razložen postopek.

Skupine uporabnikov

Skupine uporabnikov so pravzaprav skupine pravic, ki jih dodajamo uporabnikom in jim s tem omogočimo upravljanje z aplikacijo. Skupine, ki so že v aplikaciji zavzemajo večino potrebnih setov pravic, za specifične pravice pa se vedno lahko naredijo nove.

Skladišča ali lokacije

Skladišča oziroma lokacije v aplikaciji InMaster se lahko nanašajo na čisto fizična skladišča, ki jih lahko imamo več, na različnih koncih in v različne namene. Lahko pa gre tudi za samo lokacijo znotraj istega skladišča, saj si tako, predvsem v velikih prostorih, malce olajšamo iskanje posameznega artikla.