Pogledali ste
  Košarica 0
  Dobava: cca. 2 - 10 dni
  : 1.250,00 €
  Garancija: Ni garancije

  Sled za nabavljenim materialom - izpis prevzemov in oddaj

  90
  Opis

  Pri obrtniških delih se velikokrat naredi, da od naših dobaviteljev prevzamemo material, ki ga nekaj ur za tem že pridno vgrajujemo pri naših strankah. V kolikor delo pri stranki traja dlje časa težko sledimo katere artikle smo uporabili pri stranki. In ko konec meseca oziroma ob zaključku dela poskusimo narediti obračun brskamo po spominu in prevzemnicah, da bi prišli pravih informacij.

  Aplikacija vam to delo malce olajša, še posebej, če smo dovolj disciplinirani, da vsakodnevno vpisujemo vanjo vse prevzemnice. Ob vrstici na sami prevzemnici imamo polje Element, kjer izberemo iz izbirnika poslovnih stikov tistega, za katerega je bil artikel v tej vrstici namenjen.

  Vsako prevzemnico knjižimo in tako delamo nekakšno beležko.

  Ko želimo pregledati katere artikle smo porabili pri stranki gremo na spisek poslovnih stikov in kliknemo na ukazni gumb »Izpis prevzemov in oddaj«, ki ga najdemo na desni med ukaznimi gumbi. V polje »Išči P.S. ali artikel« vpišemo ime stranke in aplikacija bo poiskala vse prevzemnice, ki vsebujejo artikle, ki smo jim v polje element vpisali izbrano stranko. Če kliknemo na prevzemnico nam po prikazalo tudi artikle.  

  0,00 €
  Cena brez DDV:a
  Vaša cena:
  0,00 €
  Kompleti